ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Προγράμματα και για τα τουριστικά γραφεία ζητεί ο HATTA

 

Αθήνα 21.7.2010, 18:22

Την υλοποίηση προγραμμάτων επιχορήγησης των τουριστικών γραφείων, ανάλογων με αυτά που εφαρμόζει ο ΟΑΕΔ για τα ξενοδοχεία, ζητεί ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων ΗΑΤΤΑ.

"Ο κλάδος αναμένει τις ενέργειες της πολιτείας για τη στήριξή του, προκειμένου οι επιχειρήσεις να διατηρήσουν το προσωπικό αλλά και να αντιμετωπίσουν το κόστος για την εξυπηρέτηση των εποχιακών αναγκών του τουρισμού», αναφέρει ο ΗΑΤΤΑ σε σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι ο ΟΑΕΔ προκήρυξε χθες δύο προγράμματα που αντίστοιχα αφορούν τη διατήρηση 10.000 θέσεων εργασίας σε ξενοδοχεία συνεχούς λειτουργίας με επιχορήγηση μέρους των εργοδοτικών εισφορών, και την διεύρυνση της τουριστικής περιόδου, με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών, για την επαναπρόσληψη 70.000 ανέργων σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, εποχικής και συνεχούς λειτουργίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved