ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Έως την Τρίτη οι καταστάσεις προσωπικού των επιχειρήσεων (11/11/05)


Αθήνα 11.11.2005, 12:17
Λήγει την ερχόμενη Τρίτη 15 Νοεμβρίου η προθεσμία κατάθεσης των καταστάσεων προσωπικού και ωρών εργασίας από τις επιχειρήσεις στις κατά τόπους αρμόδιες υπηρεσίες του ΣΕΠΕ και όπως διαμηνύει ο ειδικός γραμματέας του Σώματος, δεν πρόκειται να δοθεί καμιά παράταση.

Καθώς οι υπηρεσίες του ΣΕΠΕ είναι αρμόδιες μόνο για την παραλαβή και την πρωτοκόλληση των καταστάσεων και όχι για τη θεώρησή τους, εφιστάται η προσοχή των εργοδοτών στην ακρίβεια των δηλουμένων στοιχείων, στα οποία πρέπει να περιλαμβάνεται και τεχνικός ασφαλείας ή και γιατρός εργασίας, εάν η επιχείρηση απασχολεί πάνω από 50 εργαζόμενους. Επιχειρήσεις που δεν θα υποβάλλουν ή θα υποβάλλουν εκπρόθεσμα ή πλημμελώς τις καταστάσεις, τιμωρούνται με πρόστιμο 1000 ευρώ.

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved