ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Δημόσια Διαβούλευση: Ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας

 

Αθήνα 16.9.2010, 20:13

Σε δημόσια Διαβούλευση στη διεύθυνση www.opengov.gr θέτει η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού του υπουργείου Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας τη σχεδιαζόμενη παρέμβαση «Υποστήριξη Επιχειρήσεων για την Υλοποίηση Επενδυτικών Σχεδίων που αφορούν ανάπτυξη Καινοτόμων Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας».

Στόχος της συγκεκριμένης δράσης είναι η ενίσχυση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων τεχνολογικής καινοτομίας, με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη νέων Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας. Με όχημα αυτές τις καινοτόμες υπηρεσίες, οι επιχειρήσεις θα προωθήσουν την αναπτυξιακή στρατηγική τους, τη βελτίωση των οικονομικών τους αποτελεσμάτων, την αύξηση των παραγωγικών επενδύσεών τους, τη διατήρηση αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Η εν λόγω δράση τίθεται σε Δημόσια Διαβούλευση προκειμένου να διαμορφωθεί το βέλτιστο μοντέλο κρατικής ενίσχυσης, σύμφωνα και με τις παρατηρήσεις των συμμετεχόντων σε αυτήν. Οι υπηρεσίες που μπορούν να χρηματοδοτηθούν από τη συγκεκριμένη δράση μπορούν ενδεικτικά να αφορούν τους τομείς της Υγείας, του Τουρισμού, της Γεωργίας, της Ενημέρωσης, του Πολιτισμού, της Ψυχαγωγίας, την οργάνωση της λειτουργίας επιχειρήσεων κ.α.

Η Ειδική Γραμματεία Ψηφιακού Σχεδιασμού καλεί το σύνολο των ενδιαφερομένων να υποβάλουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους στη ηλεκτρονική διεύθυνση www.opengov.gr, προκειμένου να συμβάλουν ουσιαστικά στην προσπάθεια για αξιοποίηση των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών με τον αποτελεσματικότερο δυνατό τρόπο για την ελληνική επιχειρηματικότητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved