ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Διαγωνισμός πράσινης επιχειρηματικότητας

 

Αθήνα 17.9.2010, 15:32

Συνεχίζεται για τρίτη χρονιά ο διαγωνισμός «Green Dreams – Πράσινη Επιχειρηματικότητα», πουδιεξάγεται στο πλαίσιο των ετήσιων Βραβείων Κούρος που έχει θεσμοθετήσει η Λέσχη Επιχειρηματικότητας σε συνεργασία με το ALBA Graduate Business School.

Ο διαγωνισμός «Green Dreams – Πράσινη Επιχειρηματικότητα» επιβραβεύει καινοτόμες επιχειρηματικές δραστηριότητες φιλικές προς το περιβάλλον. Επιδιώκει την ανάπτυξη περιβαλλοντικής επιχειρηματικότητας δίνοντας την ευκαιρία σε οποιονδήποτε, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συνδυάσει φαντασία και πρακτικό πνεύμα με αποτέλεσμα έξυπνες «πράσινες» κερδοφόρες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ο φετινός στόχος είναι ιδιαίτερα υψηλός, αφού, σε αντίθεση με το 2008 και το 2009, ο διαγωνισμός θα επιβραβεύσει επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που έχουν ήδη κάνει τις ιδέες τους πράξη.

Η καλύτερη πράσινη επιχειρηματική δραστηριότητα θα λάβει χρηματικό έπαθλο €3.000 και θα παρουσιασθεί στο Συμβούλιο της Λέσχης Επιχειρηματικότητας και στην εκδήλωση των βραβείων Κούρος το Νοέμβριο του 2010.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τη συμμετοχή τους μέχρι τις 18 Οκτωβρίου 2010 στο ALBA Graduate Business School, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής που υπάρχει στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού www.alba.edu.gr/greendreams. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην παραπάνω www.alba.edu.gr/greendreams ή στο ALBA Graduate Business School, τηλ.: 2108964531 (εσωτ. 320), e-mail: enterprising@alba.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved