ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνεργασία προτείνει στις ασφαλιστικές εταιρείες η κ. Κατσέλη

 

Αθήνα 8.10.2010, 18:22

Πρόσκληση για διάλογο και συνεργασία σε μία σειρά θεμάτων απηύθυνε σήμερα η υπουργός Εργασίας Λούκα Κατσέλη προς τις ασφαλιστικές εταιρείες, από το βήμα του Συνεδρίου «The Future of Insurance in Greece», που διοργάνωσαν οι Financial Times στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία. Η πρόταση έγινε δεκτή από τους εκπροσώπους των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών.

Η κ. Κατσέλη πρότεινε τη συνεργασία δημοσίων και ιδιωτικών φορέων ασφάλισης για την παροχή πρωτοβάθμιας υγειονομικής περίθαλψης σε ανέργους. "Το κόστος για τον κάθε άνεργο είναι 3,5 με 5 ευρώ το μήνα και θα μπορούσαμε με λίγα χρήματα να δημιουργήσουμε ένα δίχτυ ασφαλείας για εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο", είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρότεινε στις ασφαλιστικές επιχειρήσεις την ανταλλαγή εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο επίπεδο του ελέγχου και της είσπραξης των εισφορών, προκειμένου να μειωθεί το φαινόμενο της εισφοροδιαφυγής και εισφοροαποφυγής, ενώ ζήτησε να υπάρξει διάλογος και παροχή βοήθειας από τις ιδιωτικές εταιρίες και στην προσπάθεια μείωσης του κόστους των δαπανών υγείας, όπως για παράδειγμα στις χρόνιες παθήσεις και τα ατυχήματα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved