ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Στην Τουρκία μεταβαίνει η πρόεδρος του ΕΟΜΜΕΧ

 

Αθήνα 18.10.2010, 19:22

Στην Τουρκία θα μεταβεί η Διευθύνουσα Σύμβουλος του ΕΟΜΜΕΧ Αθηνά Λάζου, προκειμένου να συμμετάσχει στη Σύνοδο της Μεικτής Οικονομικής Επιτροπής Ελλάδος - Τουρκίας που θα πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα στις 25 Οκτωβρίου, αλλά και στο επιχειρηματικό Forum που διοργανώνει το Ελληνικό υπουργείο επί των Εξωτερικών στην Κωνσταντινούπολη στις 26 Οκτωβρίου με θέμα: "Πολιτικές στήριξης και προοπτικές συνεργασίας μεταξύ των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων".

Στην Άγκυρα η κ. Λάζου θα έχει συνεργασία με την ηγεσία του Τουρκικού Οργανισμού για τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις KOSGEB, στη διάρκεια της οποίας θα εξετασθούν δυνατότητες, ευκαιρίες και προτάσεις με στόχο την αποτελεσματικότερη ενίσχυση και προώθηση επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και τουρκικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενώ στο πλαίσιο αυτό θα συζητηθεί και η ανανέωση και υπογραφή σχετικού Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ των δύο φορέων.

Στο επιχειρηματικό forum στην Κωνσταντινούπολη, στο οποίο θα συμμετάσχουν έλληνες και τούρκοι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, η κ. Λάζου, ως ομιλήτρια, θα αναφερθεί στις πρωτοβουλίες και προγράμματα της σημερινής διακυβέρνησης με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, ανταγωνιστικότητας και εξωστρέφειας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας μας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved