ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Διαγωνισμός επιχειρηματικότητας "Smart Move"

 

Αθήνα 3.12.2010, 14:32

Διαγωνισμός επιχειρηματικότητας με τίτλο "Smart Move" θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου 2010 στην Ελλάδα, από το μη κερδοσκοπικό Εκπαιδευτικό Σύνδεσμο Αθηνών "ο Ήφαιστος" με τη χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς από το «Πρόγραμμα Πρωτοβουλιών για Νέους».

Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες και προσφέρει τρία χρηματικά βραβεία των 1.500, 1.000 και 500 ευρώ το καθένα.

Οι στόχοι του διαγωνισμού είναι η υποστήριξη νέων επιχειρηματιών, η ενίσχυση της δημιουργικότητας, η κινητοποιήσει των νέων ανθρώπων να εκφράσουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους, να φέρει σε επαφή νέους ανθρώπους με έμπειρους επιχειρηματίες, η δημιουργία νέων επιχειρήσεων

Μέσω του διαγωνισμού οι διοργανωτές προσδοκούν ότι η νέα γενιά επιχειρηματιών θα εμπνευστεί, θα κινητοποιηθεί και θα αποκτήσει επιλεκτικές γνώσεις, νέες δεξιότητες και δίκτυο επαφών ώστε να είναι σε θέση να δημιουργήσει μια νέα, καινοτόμα αλλά και βιώσιμη επιχείρηση.

Ο διαγωνισμός, η έναρξη του οποίου θα πραγματοποιηθεί 19 Νοέμβρη 2010, θα διεξαχθεί σε τέσσαρα στάδια:
- 1ο στάδιο (19 Νοεμβρίου – 8 Δεκεμβρίου). Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους με τα στοιχεία επαφής τους και με μια σύντομη περιγραφή της πρωτότυπης ιδέας τους (αποδεκτή γλώσσα: στα Ελληνικά και Αγγλικά). Οι αιτήσεις θα βρίσκονται στις ιστοσελίδες www.hfaistos.eu & www.helmac.eu. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν τα προσωπικά τους στοιχεία ώστε οι διοργανωτές να μπορούν τους επικοινωνούν τις όποιες αλλαγές.
- 2ο στάδιο (9 Δεκεμβρίου - 13 Δεκεμβρίου). Όλες οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή βάσει των κριτήριων, όπως αυτά είναι διατυπωμένα στους κανονισμούς του διαγωνισμού.
- 3ο στάδιο (13 Δεκεμβρίου). Οι διοργανωτές θα ανακοινώσουν τους επιτυχόντες που θα συμμετάσχουν στο τελευταίο στάδιο.
- 4ο στάδιο (17 Δεκεμβρίου). Στην τελευταία φάση οι συμμετέχοντες θα έχουν στην διάθεση τους τρία με πέντε λεπτά να παρουσιάσουν την ιδέα τους στην κριτική επιτροπή. Με το τέλος των παρουσιάσεων η κριτική επιτροπή θα αναδείξει τους τρεις πρώτους νικητές στους οποίους θα απονεμηθεί βραβείο συμμετοχής.

Πληροφορίες για το διαγωνισμό παρέχουν οι: Μαρία Τσατσάκη 6977157841, tsatsakimaria@hotmail.com, Veronika Jefremova, 6985703283, venick87@inbox.lv, Miriam Pacakova, 6980069486, miriamapac@yahoo.com, Marek Gała 6980069453, marekgala@interia.pl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved