ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Υπόσχεση για στήριξη της τευτλοκαλλιέργειας

 

Αθήνα 22.12.2010, 20:23

"Πρόθεσή μας είναι να στηρίξουμε τους τευτλοπαραγωγούς με την ένταξη σε Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Διαχείρισης της καλλιέργειας σακχαρότευτλων, μέσω του προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007 - 2013 και συγκεκριμένα μέσω του Μέτρου 214 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις».

Τα παραπάνω δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Κουτσούκος, προσθέτοντας ότι έχει ήδη δρομολογηθεί η ανάθεση εμπειρογνωμοσύνης σε ανεξάρτητο φορέα (κανονιστική απαίτηση), για να αποδειχθεί η απώλεια εισοδήματος που προκύπτει από την εφαρμογή ολοκληρωμένης διαχείρισης στην καλλιέργεια σακχαρότευτλων. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εμπειρογνωμοσύνης από την οποία θα προκύψει η τάξη μεγέθους του ύψους ενίσχυσης ανά εκτάριο, θα ανακοινωθεί ο συνολικός προϋπολογισμός της νέας δράσης.

Με την ολοκλήρωση της παραπάνω διαδικασίας, η οποία δε θα υπερβαίνει τους τρεις μήνες, θα προωθηθεί τροποποίηση του Προγράμματος για την εισαγωγή της νέας δράσης και πριν το τέλος του επόμενου χρόνου θα είμαστε σε θέση να προκηρύξουμε την εν λόγω δράση, ώστε οι τευτλοπαραγωγοί να ενταχθούν στο πρόγραμμα για την καλλιεργητική περίοδο του 2012, συμπλήρωσε ο υφυπουργός.

Η τευτλοκαλλιέργεια στη χώρα μας είναι φθίνουσα εξαιτίας της αναθεώρησης της ΚΟΑ Ζάχαρης το 2006 και των άστοχων χειρισμών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved