ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Προτεραιότητα η επιμόρφωση εργοδοτών μικρών επιχειρήσεων

 

Αθήνα 29.12.2010, 12:22

Βασική προτεραιότητα του υπουργείου Εργασίας και για το 2011 αποτελεί η επιμόρφωση των εργοδοτών στις μικρές επιχειρήσεις, προκειμένου να αναλάβουν οι ίδιοι τα καθήκοντα του τεχνικού ασφαλείας. Για τον λόγο αυτό, έχουν ήδη προετοιμαστεί για το πρώτο εξάμηνο του 2011 τα ανάλογα προγράμματα επιμόρφωσης, σύμφωνα και με το ν. 3850/2010, την εκτέλεση των οποίων θα αναλάβουν τα Κέντρα Επαγγελματικής κατάρτισης και τα Επιμελητήρια.

Παράλληλα, έχουν ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες διοικητικές πράξεις που θα επιτρέψουν την απρόσκοπτη λειτουργία τους, καθώς ο κ. Κεγκέρογλου επεσήμανε στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου, ότι το νέο έτος θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στα προγράμματα επιμόρφωσης για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία.

Μάλιστα, οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις και εγκύκλιοι για τα προγράμματα επιμόρφωσης του πρώτο εξαμήνου του 2011, ήδη έχουν υπογραφεί και έτσι έχει διασφαλιστεί η άμεση υλοποίηση τους με την έλευση του νέου έτους.

Το υπουργείο σημειώνει ότι ο έλεγχος από την πλευρά του, για τον σχεδιασμό και ασφαλώς και την εφαρμογή των προγραμμάτων, θα είναι ιδιαίτερα αυστηρός, δεδομένης και της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας την οποία βρισκόμαστε.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved