ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πρόσκληση ΟΓΑ προς τουριστικές επιχειρήσεις

 

Αθήνα 21.1.2011, 21:40

Ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων (ΟΓΑ), στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού του Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας έτους 2011, που απευθύνεται σε 180.000 Ασφαλισμένους και Συνταξιούχους του, ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων (όλων των νομών της χώρας).

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν τουριστικά καταλύματα, όλων των τύπων, δηλαδή: ξενοδοχεία όλων των μορφών και τάξεων, ενοικιαζόμενα δωμάτια - διαμερίσματα, εξαιρουμένων των ενοικιαζομένων δωματίων - διαμερισμάτων ενός κλειδιού, επιπλωμένες κατοικίες- επαύλεις, όλα με ιδιαίτερο λουτρό και κλιματισμό - κεντρική θέρμανση, εντός των δωματίων. Επίσης, οργανωμένες κατασκηνώσεις (camping).

Όσοι επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις και ενδιαφέρονται να συνάψουν σύμβαση με τον ΟΓΑ-ΛΑΕ, προκειμένου να δέχονται στα καταλύματά τους Κοινωνικούς Τουρίστες - δικαιούχους του Οργανισμού, μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους του προγράμματος (προϋποθέσεις- Διαδικασίες ΄Ενταξης - Υποχρεώσεις κ.λπ) και να προμηθευτούν το ειδικό έντυπο της Αίτησης- Υπεύθυνης Δήλωσης Συμμετοχής, απευθυνόμενοι στον Κλάδο Αγροτικής Εστίας του ΟΓΑ (Πατησίων 30- 10170 Αθήνα, Τηλ: 213-1519-304, 213-1519-233, 213-1519-303, Fax: 210-3841602) και στην ιστοσελίδα του ΟΓΑ www.oga.gr.

Οι Αιτήσεις - Υπεύθυνες Δηλώσεις Συμμετοχής, υποβάλλονται στον ΟΓΑ/Λ.Α.Ε το αργότερο μέχρι 28-2-2011.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved