ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ICAP Toolbar: Άμεση πρόσβαση σε 25.000 επιχειρήσεις (11/2/06)


Αθήνα 11.2.2006, 07:22
Η ICAP σε συνεργασία με την εταιρεία Optimedia Interactive Services δημιούργησαν την ICAP Toolbar, με σκοπό την άμεση και γρήγορη αναζήτηση εταιρειών στους Επιχειρηματικούς Οδηγούς της ICAP.

Η ICAP Toolbar αποτελεί ουσιαστικά μια γραμμή εργαλείων, την οποία κάθε χρήστης μπορεί να εγκαταστήσει δωρεάν στον υπολογιστή του (browser – π.χ. Internet Explorer).

Μέσω αυτής ο χρήστης, αφού επιλέξει τον Επιχειρηματικό Oδηγό και το κριτήριο αναζήτησης που τον ενδιαφέρει, οδηγείται στα αποτελέσματα αναζήτησης του αντίστοιχου Επιχειρηματικού Οδηγού.

Στην ICAP Toolbar συμπεριλαμβάνονται οι εξής 7 Επιχειρηματικοί Οδηγοί: Βόρειας Ελλάδας, Κεντρικής Ελλάδας, Κρήτης & Νησιών Αιγαίου, Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, Δόμηση, Εξοπλισμός Ξενοδοχείων και Εστιατορίων, Γραφικές Τέχνες και Συσκευασία.

Επίσης, τα εξής 5 κριτήρια αναζήτησης: Επιχείρηση, Προϊόντα – Υπηρεσίες, Εμπορικά Σήματα, Ξένοι Οίκοι, Επιχειρήσεις πιστοποιημένες με ISO.

Ο αριθμός των επιχειρήσεων οι οποίες είναι καταχωρισμένες στους παραπάνω Επιχειρηματικούς Οδηγούς αθροιστικά αγγίζει τις 25.000. Στην διεύθυνση http://www.icap.gr/toolbars/howtoinstall.htm παρέχονται οδηγίες για την εγκατάσταση της ICAP Toolbar.

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved