ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Δύο ελληνικές συμμετοχές στον τελικό του διαγωνισμού Network Stars Αwards

 

Αθήνα 31.1.2011, 18:02

Δύο ελληνικές συμμετοχές ήταν ανάμεσα στους επτά φιναλίστ του διαγωνισμού Network Stars Αwards της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που επιβραβεύουν τις συνεργασίες μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αξιοποιούν τις δυνατότητές τους στην ενιαία αγορά.

Η πρώτη ελληνική συμμετοχή αφορούσε συνεργασία του γερμανικού ταξιδιωτικού πρακτορείου Weitsprung GmbH με τον ελληνικό ξενοδοχειακό όμιλο P.A.P. Corp. SA (εταίροι Enterprise Europe Network: HA Hessen Agentur και Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος), για προσφορά ταξιδιωτικών πακέτων σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Η δεύτερη ελληνική συμμετοχή αφορά τη συνεργασία της δανέζικης εταιρείας North Invent A/S και της ελληνικής Marel Electronics, που δραστηριοποιούνται στον τομέα των συσκευών πλοήγησης.

Οι ελληνικές συμμετοχές που έφτασαν στον τελικό ήταν δύο επιχειρηματικές συνεργασίες που επιτεύχθηκαν με τη βοήθεια του ελληνικού δικτύου Enterprise Europe Network - Hellas.

Νικητές του διαγωνισμού αναδείχθηκαν η γαλλική εταιρεία ηλεκτρονικών Westline και η πολωνική Gryftec, που συνεργάστηκαν μέσω του δικτύου Enterprise Europe Network για να προσεγγίσουν νέες αγορές με την ηλεκτρονική συσκευή αυτοματοποίησης SmartDrive-S3, και ο βέλγος επιχειρηματίας Serge Vleeschouwer και η γερμανική εταιρεία AirMed Plus, που συνεργάστηκαν, επίσης μέσω του δικτύου Enterprise Europe Network, για την προώθηση ενός παιδικού κρεβατιού με σύστημα αντι-παλινδρόμησης (anti-reflux).

Το Δίκτυο
Το Enterprise Europe Network είναι ένα ενιαίο δίκτυο ολοκληρωμένης παροχής υπηρεσιών προς τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, στις οποίες παρέχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τις διεθνείς ευκαιρίες και να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους εκτός εθνικών και ευρωπαϊκών συνόρων. Καλύπτει 47 χώρες και συγκεκριμένα τις χώρες μέλη της ΕΕ και τις συνδεδιμένες , περιλαμβανομένων των χωρών μελών της ΕΕ και των υποψήφιων χωρών, τις ΗΠΑ, τη Ρωσία, την Κίνα, το Μεξικό, και την Ν. Κορέα.

Μέχρι σήμερα στο Enterprise Europe Network έχουν προσφύγει περισσότερες από 2 εκατ. επιχειρήσεις προκειμένου να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους. Οι υπηρεσίες του δικτύου παρέχονται μέσω των 589 φορέων που το απαρτίζουν και που αριθμούν περίπου 3.000 στελέχη. Στην Ελλάδα, το Enterprise Europe Network - Hellas (www.enterprise-hellas.gr) απαρτίζεται από 16 οργανισμούς, ανάμεσα στους οποίους και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), που δραστηριοποιούνται σε θέματα καινοτομίας, μεταφοράς τεχνολογίας και διεθνούς συνεργασίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved