ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ταμείο δανειοδότησης το "Ενάλιον"

 

Αθήνα 10.5.2011, 14:21

Ως Ταμείο Δανειοδότησης θα λειτουργήσει το Ταμείο "Ενάλιον" της ΕΤΕΑΝ ΑΕ (πρώην ΤΕΜΠΜΕ), αποφάσισε κατά την πρώτη συνεδρίασή της η Επενδυτική Επιτροπή του Ταμείου, η οποία συνήλθε για να καθορίσει την πολιτική του Ταμείου.

Κατά το επόμενο διάστημα το ΕΤΕΑΝ θα ετοιμάσει Πρόσκληση προς τα Τραπεζικά Ιδρύματα προκειμένου να συνεισφέρουν στο ταμείο κεφάλαιο ύψους 70.000.000 ευρώ, στα ήδη διαθέσιμα από το πρόγραμμα 35.000.000 ευρώ, με σκοπό την παροχή ρευστότητας σε επιχειρήσεις και σε αλιείς με σημαντικά χαμηλότερο επιτόκιο από αυτό της αγοράς, επιδιώκοντας την διευκόλυνση και βελτίωση της πρόσβασης τους στις επιδοτούμενες δράσεις του ΕΠΑΛ 2007 - 2013.

Τα κεφάλαια του Ταμείου θα μπορούν να ανακυκλωθούν, και μετά την ολοκλήρωση των αρχικών επενδύσεων να χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση και νέων δράσεων.

Στην Επενδτυτική Επιτροπή του Ταμείου προεδρεύει ο Γενικός Γραμματέας του ΥΘΥΝΑΛ Νίκος Λίτινας και συμμετέχουν εκπρόσωποι της ΕΤΕΑΝ ΑΕ, του υπουργείου Οικονομίας, της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του ΕΠΑΛ 2007 - 2013 και της Γενικής Διεύθυνσης Αλιείας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved