ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Colgate - Palmolive Hellas: Εταιρεία που αξίζει να δουλεύεις (27/3/06)


Αθήνα 27
Εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2006 αναδείχθηκε η Colgate-Palmolive Ελλάδας, στο διαγωνισμό Best Workplaces 2006.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δόθηκαν πρόσφατα στη δημοσιότητα από το Great Place to Work® Institute Hellas, η εταιρεία κατέλαβε την πρώτη θέση μεταξύ των 61 συνολικά εταιρειών που έλαβαν μέρος. Οι εργαζόμενοι της Colgate-Palmolive Ελλάδας αξιολόγησαν την εταιρεία τους ως προς πέντε βασικούς παράγοντες: την αξιοπιστία, τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την υπερηφάνεια και τη συντροφικότητα. Και στις 5 κατηγορίες, οι εργαζόμενοι έφεραν την Colgate - Palmolive στην κορυφή μεταξύ των ελληνικών εταιρειών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Τζαδήμα, HR Director της Colgate-Palmolive Ελλάδας, η διάκριση είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής και μακροχρόνιας εστίασης της εταιρείας στον ανθρώπινο παράγοντα, καθώς εδώ και χρόνια εφαρμόζει ένα πρόγραμμα διοίκησης ανθρώπινων πόρων βασισμένο στους άξονες της συνεχούς ανάπτυξης και βελτίωσης μέσα από εκπαίδευση, προγραμματισμού καριέρας και αξιοποίησης ευκαιριών για ενδοτμηματικές, διατμηματικές και διεθνείς μετακινήσεις, δίκαιου και αξιοκρατικού συτήματος παροχών που σχετίζεται με την επίτευξη των στόχων του εργαζόμενου μέσα στον οργανισμό. Επίσης, επιβράβευσης των εργαζομένων σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο, με θεσμοθετημένα βραβεία όπως τα «ΥCΜAD – You can make a difference» και «Ζώντας τις Αξίες μας».

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved