ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Νέος επιχειρηματικός οδηγός ICAP για την βόρεια Ελλάδα (30/3/06)


Αθήνα 30.3.2006, 18:54
Την όγδοη έκδοση του ετήσιου οδηγού για υπηρεσίες και προϊόντα των αγορών της Βόρειας Ελλάδας κυκλοφόρησε η ICAP, η εταιρεία με την μεγαλύτερη βάση επιχειρηματικών δεδομένων στα βαλκάνια.

Ο οδηγός αποτελεί ένα καθημερινό εργαλείο πληροφόρησης για τους επιχειρηματίες της συγκεκριμένης γεωγραφικής περιφέρειας, δεδομένου ότι περιλαμβάνει στοιχεία για 4.126 εταιρείες και 666 προϊόντα (πλήρεις διευθύνσεις, κλάδους δραστηριότητας, ξένους οίκους, εμπορικά σήματα, όνομα υπευθύνου και αναλυτικό ευρετήριο προϊόντων).

Περιλαμβάνει στοιχεία για τους νομούς: Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Λέσβου, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Ροδόπης, Σάμου, Σερρών, Φλώρινας, Χαλκιδικής και Χίου.

Η έκδοση κυκλοφορεί σε 25.000 αντίτυπα, σε CD-ROM και στο Internet στη διεύθυνση, http://www.icap.gr/northerngreece. Η ευχρηστία της έκδοσης πιστοποιείται και από την αύξηση της επισκεψιμότητας στο συγκεκριμένο site κατά 84,5% στο διάστημα 2004 – 2005. Δ
ιανέμεται δωρεάν από την ICAP σε επιχειρήσεις της Βόρειας Ελλάδας, Τράπεζες, Επιμελητήρια και Δημόσιους Οργανισμούς, ενώ θα διανεμηθεί πανελλαδικά μαζί με την εφημερίδα «Κέρδος» στους συνδρομητές της.

Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν την έκδοση, μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία της ICAP στην Αθήνα: Λεωφ. Βασ. Σοφίας 64, τηλ.: 210 7200 000, ή στην Θεσσαλονίκη: Δωδεκανήσου 1, τηλ.: 2310 505 700, fax: 2310 505 898, e-mail:
thessaloniki.sales@icap.gr.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved