ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πρόγραμμα βιολογικής καλλιέργειας καπνών για λογαριασμό της Philip Morris (4/4/06)


Αθήνα 4.4.2006, 22:43
Πιλοτικό πρόγραμμα καλλιέργειας βιολογικών καπνών ποικιλίας «μπασμά» για λογαριασμό της πολυεθνικής Philip Morris και της ΣΕΚΕ Α.Ε. θα αναπτυχθεί στην χώρα μας.

Η συμφωνία επιτεύχθηκε έπειτα από σειρά διαβουλεύσεων μεταξύ της πολυεθνικής εταιρείας και της ΣΕΚΕ Α.Ε., με την στήριξη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Μάλιστα η χώρα μας είναι η μοναδική χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και μία από τις έξι παγκοσμίως που επελέγη από την εταιρεία για την εφαρμογή του εν λόγω προγράμματος.

Η ΣΕΚΕ Α.Ε., η οποία αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές της Philip Morris, θα είναι ο ενδιάμεσος φορέας που θα αναλάβει την παρακολούθηση του προγράμματος στη χώρα μας, την αγορά των καπνών από τους καπνοπαραγωγούς, μέσω του θεσμού της συμβολαιακής γεωργίας, καθώς επίσης και την επεξεργασία των καπνών πριν από την εξαγωγή τους.

Το όλο πρόγραμμα θα βρίσκεται υπό τον έλεγχο του AGROCERT, ο οποίος θα καθοδηγήσει τους αγρότες έτσι ώστε να ενταχθούν σε προγράμματα βιολογικής γεωργίας και να ενισχυθούν οικονομικά.

Την επιστημονική στήριξη των αγροτών αναλαμβάνει το Γεωπονικό Τμήμα της ΣΕΚΕ Α.Ε. υπό την επίβλεψη του καθηγητή κ. Τσιρόπουλου, ο οποίος διαθέτει επιστημονική εμπειρία ανάλογων βιολογικών καλλιεργειών.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved