ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Παράταση για επιχειρήσεις του παλαιού Επενδυτικού Νόμου

 

Αθήνα 12.8.2011, 15:10

Παράταση ενός χρόνου σε όλες τις επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στον Επενδυτικό Νόμο 3299/2004 θα δοθεί με τροπολογία που θα προωθήσει στη Βουλή στις αρχές Σεπτεμβρίου η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Θάνος Μωραϊτης μετά τη συνάντησή του με με τον πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Ο κ. Μωραΐτης έκανε λόγο για μια «κίνηση που θα δώσει σημαντική ανάσα στις επιχειρήσεις που υλοποιούν επενδύσεις και αντιμετωπίζουν δυσκολίες χρηματοδότησης εξαιτίας της οικονομικής κρίσης», ενώ παράλληλα παρουσίασε τα μέτρα του υπουργείου για την ενίσχυση της ρευστότητας των επενδύσεων και για την ελαχιστοποίηση της γραφειοκρατίας, μέσω του νέου Επενδυτικού Νόμου. Επιπλέον, ανέφερε ότι το 2010 χορηγήθηκαν 920 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του προηγούμενου Επενδυτικού Νόμου και 850 εκατ. ευρώ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2011, ενώ ο στόχος είναι να διοχετευθεί στην αγορά έως το τέλος του έτους τουλάχιστον 1 δισ. ευρώ με σκοπό την ενίσχυση της ρευστότητας της ελληνικής οικονομίας. Δηλαδή, έως το τέλος του 2011 να δοθούν συνολικά περισσότερα από 2 δισ. ευρώ, ποσό σχεδόν διπλάσιο από αυτό που δόθηκε κατά το διάστημα 2004-2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved