ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
"Τεράστιες δυνατότητες στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας"

 

Αθήνα 26.8.2011, 12:52

Η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου κατά την σημερινή επίσκεψή του στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ).

Ο πρωθυπουργός ανέδειξε ως κεντρική πολιτική της κυβέρνησης την αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, με στόχο η Ελλάδα να στηρίζεται σταθερά στις δικές της δυνάμεις και να έχει μεγαλύτερη ενεργειακή ανεξαρτησία. Παράλληλα, τόνισε ότι, με συνεργασία του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, ανοίγονται ήδη προοπτικές εξαγωγών στην κατασκευαστική βιομηχανία, σε τεχνολογικούς τομείς όπου η Ελλάδα πρωτοπορεί σε καινοτομία. "Στηρίζουμε ιδιαίτερα αυτή την προσπάθεια ως κεντρική πια πολιτική, η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα πάρα πολλά νοικοκυριά, το σύνολο των νοικοκυριών στη χώρα μας, σιγά-σιγά, να μπει σε προγράμματα -σε συνεργασία με τη ΔΕΗ και με τους δημόσιους φορείς και με τους ιδιωτικούς φορείς- συντήρησης, σε προγράμματα που θα μειώσουν σημαντικά τις ενεργειακές ανάγκες κάθε νοικοκυριού, άρα και το κόστος που υπάρχει στην ενέργεια, εγγυώμενοι, παράλληλα, πάρα πολλές νέες δουλειές για τη νέα γενιά", υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved