ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
2ο Career Franchisee Day στην Θεσσαλονίκη

 

Αθήνα 23.9.2011, 23:33

Το Τμήμα Ανάπτυξης Νέων Επιχειρηματιών της εταιρείας "Progress Advisors" ανακοινώνει τη διοργάνωση του «2ου Career Franchisee Day», που θα πραγματοποιηθεί το Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011, ώρες 11:30 - 14:00, στο "Dyslexia Centers - Pavlidis Method" Θεσσαλονίκη (Εγνατίας 73 και Αγίας Σοφίας).

Στους συμμετέχοντες θα αναλυθούν οι τρόποι δημιουργίας μιας επιτυχημένης επιχείρησης, αλλά και οι ευκαιρίες που υπάρχουν μέσω Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Επίσης, θα τους δοθεί η ευκαιρία να έρθουν σε προσωπική επαφή με τον διεθνώς καταξιωμένο εφευρέτη - Καθηγητή Γεώργιο Θ. Παυλίδη, καθώς επίσης και με καταξιωμένους επιχειρηματίες του κλάδου, με σκοπό την επιτυχημένη αναζήτηση των κατάλληλων υποψηφίων για την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου "Dyslexia Centers - Pavlidis Method".

Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος απευθυνθείτε στην διεύθυνση: Progress Advisors, 15ο χιλ. Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών, Θέρμη, Θεσσαλονίκη, αρμόδιος κ. Γκιουζέλης Νίκος, τηλ.: 2310-472556 ή στο 2310-650800,  email: nikos@progressenergy.gr.

Στην Αθήνα
Η παραπάνω εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί και στην Αθήνα την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011. Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2310-650800.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved