ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Φόρουμ επιχειρηματικών συναντήσεων στους τομείς ναυπηγικής - θαλάσσιας τεχνολογίας

 

Αθήνα 17.10.2011, 14:54

Φόρουμ επιχειρηματικών συναντήσεων στους τομείς της Ναυπηγικής Βιομηχανίας, του Μηχανικού Εξοπλισμού και της Θαλάσσιας Τεχνολογίας διοργανώνει το ευρωπαϊκό δίκτυο Εnterprise Europe Network στις 9 Νοεμβρίου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Το Φόρουμ "MariMatch 2011" θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Europort 2011 (Shipbuilding, Machinery & Marine technology international trade fair) και υποστηρίζεται από το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης, μέλος του ελληνικού κόμβου Enterprise Europe Network-Hellas.

Το Φόρουμ απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητές που αναζητούν διεθνείς συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό ή και ερευνητικό επίπεδο, καθώς και σε ερευνητές που επιθυμούν να προωθήσουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, αλλά και να βρουν πιθανούς συνεργάτες μέσω προκαθορισμένων συναντήσεων με βάση ζητήσεις/προσφορές τεχνολογικών προϊόντων και προτάσεων.  

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν τη σχετική αίτηση συμμετοχής έως τις 31 Οκτωβρίου, είτε ηλεκτρονικά στο δικτυακό τόπο του Φόρουμ (http://europort2011.b2b-match.com/), είτε αποστέλλοντας τη συνημμένα φόρμα στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (Δρ Χριστίνα Πασκουάλ, Ε-mail: cpascual@ekt.gr, Fax: 210 7246824).

Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. O κατάλογος θα είναι διαθέσιμος στην προαναφερόμενη ιστοσελίδα και θα ενημερώνεται συνεχώς με τις νέες εγγραφές (Catalogue of product profiles). Οι αιτήσεις για διμερείς συναντήσεις πρέπει να αποσταλούν έως τις 2 Νοεμβρίου (υπηρεσία «Request Meeting») και, μετά τις 4 Νοεμβρίου, ο κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Για πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΕKΤ, δρ Χριστίνα Πασκουάλ, τηλ.: 210-7273920, e-mail: cpascual@ekt.gr.

To EET
Το Enterprise Europe Network (
www.enterprise-hellas.gr) είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο. Στην Ελλάδα, το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ. Παρέχει υπηρεσίες για διεθνή επιχειρηματική συνεργασία, ενημέρωση για ευρωπαϊκές πολιτικές, καινοτομία και μεταφορά τεχνολογίας, ενίσχυση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.

* Σχετικοί Σύνδεσμοι: MariMatch 2011Europort 2011MariMatch Registration Form.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved