ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ευρωπαϊκό βραβείο στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών

 

Αθήνα 17.10.2011, 14:34

Το βραβείο "Ειδική Μνεία Rising Stars" απονεμήθηκε στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, για τις δράσεις του σχετικά με την προώθηση νέων επιχειρήσεων, κατά τη διάρκεια της ετήσιας συνάντησης του Δικτύου Enterprise Europe Network, που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία στις 26-28 Σεπτεμβρίου.

Το βραβείο αφορά την παροχή ολοκληρωμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε δύο νέους επιχειρηματίες που απευθύνθηκαν στο Επιμελητήριο για την ίδρυση και τη χρηματοδότηση της επιχείρησής τους, αλλά και την προώθηση των πρωτοβουλιών τους σε όλη την Ευρώπη μέσω του δικτύου.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 600 οργανισμοί που υποστηρίζουν επιχειρηματικές δράσεις, μεταξύ των οποίων εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια, φορείς περιφερειακής ανάπτυξης, ερευνητικά και τεχνολογικά κέντρα, κ.λπ. Οι φορείς αυτοί απασχολούν περίπου 4.000 επαγγελματίες, με εμπειρία στην παροχή σχετικών υπηρεσιών.

Το βραβείο παρέλαβε ο πρόεδρος του ΒΕΑ Παύλος Ραβάνης, ο οποίος υπογράμμισε πως η διάκριση αυτή είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την οικονομική ανάκαμψη της χώρα μας, με βάση την ενημέρωση, τη γνώση, τη δικτύωση και τις επενδύσεις. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Ραβάνης βράβευσε τους εμπνευστές της επιχείρησης Ikarus, που δραστηριοποιείται σε θέματα υψηλής τεχνολογίας και ειδικότερα στην κάλυψη κορυφαίων διεθνών εκδηλώσεων ιστιοπλοΐας με συνδυασμό τρισδιάστατων γραφικών, τεχνολογία ανίχνευσης GPS, ειδικές κάμερες για χρήση εν πλω και εναέρια πλάνα.

To EET
To Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο. Στην Ελλάδα, το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas (
www.enterprise-hellas.gr) αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών. Παρέχει υπηρεσίες για διεθνή επιχειρηματική συνεργασία, ενημέρωση για ευρωπαϊκές πολιτικές, καινοτομία και μεταφορά τεχνολογίας, ενίσχυση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved