ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Φόρουμ επιχειρηματικών συναντήσεων του τομέα της υγείας

 

Αθήνα 17.10.2011, 14:56

Το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης (ΕΚΤ), μέλος του Enterprise Europe Network-Hellas, καλεί τις επιχειρήσεις, τους ερευνητικούς φορείς και δημόσιους φορείς του τομέα της Υγείας σε forum επιχειρηματικών συναντήσεων στις 17-18 Νοεμβρίου, στο Diesseldorf της Γερμανίας. Το forum διοργανώνεται από το ευρωπαϊκό δίκτυο Εnterprise Europe Network στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης Medica 2011.

Η έκθεση Medica είναι το σημαντικότερο σημείο συνάντησης του τομέα της ιατρικής, σε παγκόσμιο επίπεδο. Απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητές που αναζητούν διεθνείς συνεργασίες σε επιχειρηματικό, τεχνολογικό ή και ερευνητικό επίπεδο, καθώς και σε ερευνητές που επιθυμούν να προωθήσουν τα ερευνητικά τους αποτελέσματα. Στόχος είναι η υποστήριξη διεθνών επιχειρηματικών συνεργασιών, η ενημέρωση των συμμετεχόντων για καινοτόμες τεχνολογίες και η εύρεση δυνητικών εταίρων για μελλοντικές συνεργασίες. Κατά την περσινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκαν 500 συναντήσεις με 160 συμμετέχοντες από 20 χώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν το προφίλ τους (ζήτηση ή και προσφορά) συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα έως τις 30 Οκτωβρίου. Τα προφίλ θα δημοσιευθούν σε ηλεκτρονικό κατάλογο και θα αποτελέσουν τη βάση για τη διοργάνωση συναντήσεων με δυνητικούς συνεργάτες. Κάθε συμμετέχων θα λάβει το προσωπικό του πρόγραμμα συναντήσεων πριν τη διοργάνωση. Οι φορείς που επιθυμούν να συμμετέχουν με τουλάχιστον ένα ή περισσότερα προφίλ θα καταβάλουν το ποσό των 50 ευρώ. Το κόστος συμμετοχής δεν περιλαμβάνει το εισιτήριο εισόδου στην έκθεση.

Για πληροφορίες και διευκρινίσεις σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να απευθύνεστε στο ΕKT, δρ Χριστίνα Πασκουάλ, τηλ.: 210-7273920, φαξ: 210-7246824, e-mail: cpascual@ekt.gr.

Σημειώνεται ότι το Enterprise Europe Network είναι το μεγαλύτερο δίκτυο ολοκληρωμένης επιχειρηματικής υποστήριξης στον κόσμο. Στην Ελλάδα, το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas (www.enterprise-hellas.gr) αποτελείται από βιομηχανικούς συνδέσμους, ερευνητικά και τεχνολογικά ιδρύματα, εμπορικά και βιομηχανικά επιμελητήρια και καταξιωμένους φορείς στο χώρο της καινοτομίας και των ΜΜΕ. Παρέχει υπηρεσίες για διεθνή επιχειρηματική συνεργασία, ενημέρωση για ευρωπαϊκές πολιτικές, καινοτομία και μεταφορά τεχνολογίας, ενίσχυση της συμμετοχής των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα ευρωπαϊκά προγράμματα για Έρευνα και Τεχνολογία. 

* Σχετικοί Σύνδεσμοι: MEDICA 2011- Φόρμα Συμμετοχής, Healthcare Brokerage Event MEDICA 2011, Medica 2011.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved