ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ενημερωτική εκδήλωση για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα

 

Αθήνα 19.3.2012, 19:02

Ενημερωτική εκδήλωση για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα θα πραγματοποιήσει η Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του υπουργείου  Εργασίας την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 και ώρα 10:00 έως 18:00, στο Κέντρο Υποστήριξης Βιοτεχνικών Επιχειρήσεων (ΚΥΒΕ) στο Περιστέρι Αττικής (Εθνάρχου Μακαρίου 1 και Κηφισού).

Στο Forum θα παρουσιαστεί το πλαίσιο για το νέο θεσμό της Κοινωνικής Οικονομίας. Θα αναδειχθούν οι δυνατότητες που δίνονται σε όσους ενδιαφέρονται να συστήσουν μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) και σε φορείς (δημόσιους, ιδιωτικούς και αυτοδιοικητικούς) για να στηρίξουν πρωτοβουλίες δημιουργίας Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων στην περιοχή τους.

Θα δοθεί η ευκαιρία σε υποψήφιους κοινωνικούς επιχειρηματίες να ενημερωθούν για τη νέα μορφή επιχειρηματικότητας, η οποία προάγει τη συνένωση κοινωνικών δυνάμεων, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης

Καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργούν σημεία συνεχούς ενημέρωσης για θέματα ίδρυσης και λειτουργίας Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και περίπτερα παρουσίασης και προβολής του έργου υφιστάμενων Κοινωνικών Επιχειρήσεων (Κοι.Σ.Π.Ε), ενώ θα παρουσιαστούν παραδείγματα καλών πρακτικών Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Επιπλέον, θα παρέχεται πληροφόρηση για τα προγράμματα απασχόλησης, επιχειρηματικότητας και επαγγελματικής κατάρτισης των φορέων:
1. Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ)
2. Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς
3. Eιδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού  (ΕΥΔ ΕΠΑΝΑΔ)
4. Ειδική Υπηρεσία για την Κοινωνική Ένταξη και την Κοινωνική Οικονομία (ΕΥ ΚΕΚΟ)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Ειδική Υπηρεσία για την Κοινωνική Ένταξη και την Κοινωνική Οικονομία, στο τηλέφωνο 210-5271300, 309 και στο e-mail:keko@mou.gr, καθώς επίσης και στην ιστοσελίδα της Ειδικής Υπηρεσίας www.keko.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved