ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Στελέχωση της Διεύθυνσης Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης

 

Αθήνα 27.3.2012, 18:00

Την τοποθέτηση του νέου Γενικού Διευθυντή της Γενικής Διεύθυνσης  Ιδιωτικών Επενδύσεων και την τοποθέτηση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Έγκρισης και Ελέγχου Ιδιωτικών Επενδύσεων υπέγραψε σήμερα η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου.

Παράλληλα, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου, Ιωάννης Δρυμούσης, υπέγραψε την αντικατάσταση των Προϊσταμένων του Τμήματος Ελέγχου και Εκταμιεύσεων, του Τμήματος Αξιολόγησης και Έγκρισης Επενδυτικών Σχεδίων και την τοποθέτηση Τμηματάρχη στο Τμήμα Φορολογικών Κινήτρων.

Σχετικά με το θέμα η υπουργός ξεκαθάρισε ότι για την επιλογή των νέων υπαλλήλων έγινε προκήρυξη και η υποβολή υποψηφιοτήτων ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, ενώ κατέστησε σαφές ότι η αλλαγή, είτε διευθυντών είτε υπαλλήλων, από το ένα πόστο στο άλλο, "δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι αποδίδουμε στους ανθρώπους αυτούς οποιαδήποτε κατηγορία. Υπάρχει η λογική και η ανάγκη της κυκλικής μετακίνησης σύμφωνα με την οποία δεν μπορεί άνθρωποι να είναι επί μακρόν στην ίδια θέση. Σαφώς τους τιμούμε με την εμπιστοσύνη μας, μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, όπως συμβαίνει με όλους".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved