ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εγκρίθηκαν τρία έργα ΣΔΙΤ

 

Αθήνα 10.4.2012, 23:46

Τρία αναπτυξιακά έργα ενέκρινε σήμερα η Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ (Σύμπραξης Δημόσιου - Ιδιωτικού Τομέα) στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων και της ανάπτυξης χιονοδρομικών - αθλητικών υποδομών.

Δύο έργα αφορούν στη διαχείριση απορριμμάτων στη  Δυτική Ελλάδα, στο πλαίσιο του Περιφερειακού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων  των περιοχών της Αιτωλοακαρνανίας και της Ηλείας, για τη διαχείριση περίπου 100.000 τόνων αστικών αποβλήτων ετησίως στην κάθε περιοχή, με παράλληλη αξιοποίηση κοινοτικών και ιδιωτικών πόρων.

Εγκρίθηκε, επίσης, το έργο της αναβάθμισης, επέκτασης και αξιοποίησης του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια και υλοποίησης τουριστικών και αθλητικών εγκαταστάσεων στη Νάουσα. Το έργο έχει ως στόχο να μετατρέψει το χιονοδρομικό κέντρο σε ένα σύγχρονο ορεινό θέρετρο υψηλών προδιαγραφών, με επέκταση των διαθέσιμων δραστηριοτήτων, ανάπτυξη τουριστικών καταλυμάτων, καθώς και υλοποίηση προπονητικού και αθλητικού κέντρου.

Για το συντονισμό των επόμενων ενεργειών θα πραγματοποιηθεί σήμερα 10/04/2012, στις 13:00, σύσκεψη της υπουργού Ανάπτυξης, των Δημάρχων Νάουσας, Αγρινίου και Ήλιδας, καθώς και του Ειδικού Γραμματέα ΣΔΙΤ, με στόχο την άμεση δημοπράτηση των έργων (γραφείο Υπουργού, Νίκης 5-7, 7ος όροφος).

Στην Επιτροπή ΣΔΙΤ συμμετείχαν η υπουργός Ανάπτυξης Άννα Διαμαντοπούλου (ως Πρόεδρος), ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, ο υπουργός Περιβάλλοντος Γεώργιος Παπακωνσταντίνου, ο υπουργός Μεταφορών και Δικτύων Μαυρουδής Βορίδης, ο υπουργός Εσωτερικών Αναστάσιος Γιαννίτσης, ο υφυπουργός Ανάπτυξης Αθανάσιος Μωραΐτης και ο Ειδικός Γραμματέας ΣΔΙΤ Νικόλαος Μαντζούφας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved