ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Έλεγχοι ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για εισφοροδιαφυγή

 

Αθήνα 24.7.2012, 21:45

Εντατικούς ελέγχους σε όλα τα τουριστικά θέρετρα με στόχο την εξάλειψη της εισφοροδιαφυγής συνεχίζει να διεξάγει η Ειδική Υπηρεσία Ελέγχου Ασφάλισης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (ΕΥΠΕΑ).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος, οι έλεγχοι θα είναι επαναλαμβανόμενοι σε όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου και μάλιστα σε συνεργασία με ΣΔΟΕ και ΣΕΠΕ. Θα γίνονται σε εποχιακές κυρίως επιχειρήσεις (ταβέρνες, καφετέριες, κλαμπ, beach bar, νυκτερινά κέντρα, κάμπινγκ, κατασκηνώσεις, ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία, θαλάσσια σπορ) και επιβάλλονται μεγάλα πρόστιμα στους παραβάτες εργοδότες.

Τον Ιούνιο και μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο  Ιουλίου 2012 έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι σε χίλιες ενενήντα  (1.090) επιχειρήσεις σε τουριστικούς προορισμούς, έχουν καταχωρηθεί χίλιοι πεντακόσιοι τριάντα πέντε (1.535) ανασφάλιστοι εργαζόμενοι και έχουν επιβληθεί αρχικά πρόστιμα οκτακοσίων ογδόντα ενός χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (881.500,00 €) ενώ τον ουσιαστικό έλεγχο των επιχειρήσεων αυτών έχουν αναλάβει τα Τοπικά Υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ στην ασφαλιστική περιοχή όπου ανήκουν οι ελεγχθείσεις επιχειρήσεις.

Για μια ακόμα φορά η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ συνιστά στους εργοδότες την τήρηση του Ειδικού Βιβλίου Νεοπροσλαμβανομένων και την ασφαλιστική τακτοποίηση των εργαζομένων για την αποφυγή των δυσμενών συνεπειών του νόμου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved