ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Τουριστικά γραφεία καλεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης

 

Αθήνα 8.9.2012, 14:41

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης καλεί τα Τουριστικά γραφεία που διαθέτουν άδεια για οργάνωση ταξιδιών εξωτερικού να καταθέσουν έγγραφη προσφορά προκειμένου, να υλοποιήσει οδική επιχειρηματική αποστολή τουλάχιστον 25 ατόμων στη Τουρκία στο πλαίσιο προγράμματος συνεργασίας.

Αναλυτικότερα, η επιχειρηματική αποστολή θα πραγματοποιηθεί από την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 (6 νύκτες, 7 ημέρες). Θα διανυκτερεύσει στις 29 και 30 Οκτωβρίου στην Κωνσταντινούπολη, την 31 Οκτωβρίου στο Αφιόν Καραχισάρ, στις 1 και 2 Νοεμβρίου στη Σμύρνη και την 3 Νοεμβρίου στο Τσανάκκαλε. Η προσφορά θα περιλαμβάνει την μεταφορά με πολυτελές λεωφορείο, τη διαμονή σε
ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων με ημιδιατροφή, σε δίκλινα και τουλάχιστον 10 μονόκλινα δωμάτια. Ακόμη θα περιλαμβάνει, συνοδό του γραφείου, ξεναγό και διερμηνέα για την εξυπηρέτηση των επίσημων συναντήσεων.

Οι προσφορές θα κατατεθούν μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου 2012. Οιι ενδιαφερόμενοιι μπορούν να υποβάλλουν τιις προσφορές τους στο Πρωτόκολλο του Επαγγελματιικού Επιιμελητηρίίου Θεσσαλονίίκης, Αριιστοτέλους 27–2ος όροφος, τηλ.: 2310-220050, φαξ: 2310-271649.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved