ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Παράρτημα στην Ελλάδα ανοίγει ο Endeavor

 

Αθήνα 18.9.2012, 20:41

Παράρτημα στην Αθήνα ανοίγει ο Endeavor, ένας Οργανισμός που δηλώνει μη κερδοσκοπικός και διατείνεται ότι υποστηρίζει την επιχειρηματικότητα και τους επιχειρηματίες υψηλών προσδοκιών στις "αναδυόμενες αγορές", με στόχο την τόνωση της  επιχειρηματικότητας και την οικονομική ανάπτυξη. Μέχρι σήμερα έχει δραστηριοποιηθεί σε χώρες όπως η Τουρκία, η Αργεντινή, η Αίγυπτος, η Ιορδανία και άλλες.

Τι ώθησε τον Οργανισμό να έλθει στη χώρα μας μεσούσης της κρίσης; Την απάντηση δίνει η Linda Rottenberg, διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού: "Πάντα πίστευα ότι μερικές από τις καλύτερες επιχειρηματικές ευκαιρίες εμφανίζονται σε περιόδους κρίσης", δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNBC. «Η Ελλάδα είναι μια εξαιρετικά πλούσια χώρα από απόψη πόρων και πολιτισμού, άρα υπάρχουν τεράστιες ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες, τόσο σε παραδοσιακούς κλάδους όπως τα τρόφιμα και η γεωργία, όσο και σε αναδυόμενους τομείς όπως η βιοτεχνολογία".

Στο διοικητικό σχήμα του Οργανισμού στην Ελλάδα συμμετέχουν ηχηρά ονόματα του επιχειρηματικού κόσμου. Το Διοικητικό Συμβούλιο θα προεδρεύεται από τον Μιχάλη Χανδρή, Πρόεδρο του Ομίλου Χανδρή, ενώ ρόλο θα έχουν και οι: Θοδωρής Κυριακού, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Antenna Group, Δημήτριος Παπαλεξόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Τιτάν ΑΕ, Τάκης Θεοχαράκης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Nissan NI Θεοχαράκης ΑΕ, η Μελίνα Τραυλού, Διευθύνων Σύμβουλος της Neptune Lines Shipping & Managing Enterprises ΑΕ, και άλλοι.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved