ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Colgate-Palmolive Hellas: To καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη (18/5/06)


Αθήνα 18. 5.2006
Την πρώτη θέση στον διαγωνισμό «100 Best Workplaces in Europe 2006»
κατέλαβε η Colgate Palmolive Hellas, διάκριση που αποδεικνύει ότι στην χώρα μας υπάρχουν επιχειρήσεις που εφαρμόζουν τις αρχές του σύγχρονου μάνατζμεντ και κατανοούν την σημασία του παράγοντα "ανθρώπινο δυναμικό".

H εταιρεία αξιολογήθηκε ως η εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ευρώπη για το 2006 ανάμεσα σε περισσότερες από 1.000 εταιρείες από 15 Ευρωπαϊκές χώρες και είναι μάλιστα η πρώτη ελληνική εταιρεία στην ιστορία του διαγωνισμού που καταλαμβάνει τη σημαντική αυτή διάκριση.

Η αξιολόγησή της βασίστηκε κατά μεγάλο μέρος στην αξιολόγηση των ίδιων των εργαζομένων της ως προς 5 βασικούς παράγοντες: την αξιοπιστία, τον σεβασμό, τη δικαιοσύνη, την υπερηφάνεια και τη συντροφικότητα. Και στις πέντε κατηγορίες, οι εργαζόμενοι έφεραν την Colgate-Palmolive Hellas στην κορυφή μεταξύ των ελληνικών καθώς και των ευρωπαϊκών εταιρειών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

«Η διάκριση αυτή επιβραβεύει και αντικατοπτρίζει τη σημασία που ως εταιρεία δίνουμε στους ακόλουθους τρεις άξονες: προσπάθεια όλων των εργαζομένων μας για τη δημιουργία μιας επιτυχημένης εταιρείας με ισχυρή εταιρική κουλτούρα και υπερηφάνεια για τα εξαιρετικά αποτελέσματά της, έμφαση και εστίαση της Colgate-Palmolive παγκοσμίως στον ανθρώπινο παράγοντα και τέλος, προσπάθειες του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού για τη δημιουργία και εφαρμογή προγραμμάτων και πρακτικών που αυξάνουν την ικανοποίηση των εργαζομένων μας και καταλήγουν σε εξαιρετικά επιχειρησιακά αποτελέσματα», δήλωσε  ο κ. Παναγιώτης Τσουραπάς, Γενικός Διευθυντής της Colgate-Palmolive Hellas, κατά την παραλαβή του βραβείου σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες στο Βερολίνο, παρουσία εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και υψηλόβαθμών στελεχών από όλη την Ευρώπη.

Σημειώνεται ότι πρόσφατα η Colgate-Palmolive Hellas κατέλαβε έπίσης την πρώτη θέση ανάμεσα στις ελληνικές εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον, στο πλαίσιο του τοπικού διαγωνισμού, στον οποίο και συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος.

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved