ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ταμείο Επιχειρηματικότητας ιδρύει η Περιφέρεια Πελοποννήσου

 

Αθήνα 12.11.2012, 23:56

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι εργασίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη δημιουργία Περιφερειακού Ταμείου Επιχειρηματικότητας, που ως στόχο θα έχει την στήριξης των -οικογενειακών συνήθως- μικρομεσαίων επιχειρήσεων και της επιχειρηματικότητας της περιοχής.

Οι τέσσερις βασικοί άξονες του Ταμείου θα αφορούν την παροχή κεφαλαίων κίνησης, την παροχή εγγυήσεων, την επιδότηση επιτοκίων και την επιδότηση επενδυτικών σχεδίων.

Ήδη υπάρχει πρόβλεψη για ενίσχυση του αρχικού κεφαλαίου των 22,5 εκατομμυρίων ευρώ κατά την αναθεώρηση του ΕΣΠΑ, αλλά και κατά την κατάρτιση της επόμενης προγραμματικής περιόδου της Ευρωπαϊκής Ένωσης 2014 - 2020.

Ιδιαίτερα κρίσιμη χαρακτήρισε τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, "όχι μόνο για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας η οποία πλήττεται βάναυσα αυτή τη στιγμή, αλλά και για την κοινωνική συνοχή και την κοινωνική αλληλεγγύη, καθώς στην πλειοψηφία τους πρόκειται για οικογενειακές επιχειρήσεις".

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved