ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Το 23ο ετήσιο συνέδριο για την ελληνική οικονομία
 

 

Αθήνα 1.12.2012, 17:23

Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργανώνει του 23ο ετήσιο συνέδριο για την ελληνική οικονομία με τίτλο "Η Ελληνική Οικονομία: Μεταρρύθμιση κράτους - Ο ακρογωνιαίος λίθος για επενδύσεις και ανάπτυξη», που θα πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2012 στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το φετινό συνέδριο θα επικεντρωθεί στις προτάσεις, αποφάσεις και ενέργειες που είναι απαραίτητες για να επιτύχει η Ελλάδα στο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού της και να καταστεί ανταγωνιστική, προϋποθέσεις αναγκαίες για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, την οικονομική ανάκαμψη και την έξοδο από την οικονομική κρίση.

Οι συμμετέχοντες του συνεδρίου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τρέχουσες εθνικές, ευρωπαϊκές και διεθνείς οικονομικές εξελίξεις σε ανώτερο κυβερνητικό, πολιτικό, ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό επίπεδο, με εκπροσώπους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε το πρόγραμμα του συνεδρίου.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Περιγραφή (αρχείο pdf 914 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved