ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΕΕΔΕ: Πρόσκληση προς επιχειρήσεις για πιστοποίηση EFQM

 

Αθήνα 14.1.2012, 17:41
Η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), ως εθνικός εταίρος του EFQM σε Ελλάδα και Κύπρο, προσκαλεί επιχειρήσεις, οργανισμούς και ανεξάρτητα λειτουργικά τμήματα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να πιστοποιηθούν στο Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης EFQM Levels of Excellence (Επίπεδα Επιχειρηματικής Αριστείας, EFQM) εφαρμόζοντας το Μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM, το πλέον διαδεδομένο και αναγνωρισμένο ολιστικό εργαλείο διοίκησης στον κόσμο.

Το Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης – EFQM Levels of Excellence περιλαμβάνει δύο επίπεδα: Το πρώτο είναι το Committed to Excellence - Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία και το υψηλότερο είναι το Recognised for Excellence - Αναγνώριση για την Επιχειρηματική Αριστεία τριών, τεσσάρων και πέντε αστέρων.

Παράλληλα, η ΕΕΔΕ προσκαλεί επιχειρήσεις, οργανισμούς και ανεξάρτητα λειτουργικά τμήματα να πιστοποιηθούν στον Εθνικό θεσμό Πιστοποίησης ΕΕΔΕ «Αιέν Αριστεύειν» εφαρμόζοντας το Ελληνικό Μοντέλο Επιχειρηματικής Αριστείας, που δημιούργησε η ίδια και είναι ειδικά σχεδιασμένο και προσαρμοσμένο στις ανάγκες των ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Και το Εθνικό Πρόγραμμα Πιστοποίησης ΕΕΔΕ «Αιέν Αριστεύειν» περιλαμβάνει δύο επίπεδα: Το πρώτο με τον τίτλο «Υιοθετώντας τις Αρχές της Επιχειρηματικής Αριστείας» και το δεύτερο με τον «Επιτυγχάνοντας τις Αρχές της Επιχειρηματικής Αριστείας», που περιλαμβάνει Χρυσή, Αργυρή και Χάλκινη Διάκριση.

Η υποψηφιότητα των επιχειρήσεων μπορεί να ισχύσει συνδυαστικά και για τους δύο θεσμούς Πιστοποίησης (ΕΕΔΕ Αιέν Αριστεύειν ή/και EFQM Levels of Excellence).

Τελική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2013

Το Αιέν Αριστεύειν
Η εφαρμογή του πλέον διαδεδομένου Μοντέλου Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM στην Ελλάδα συστηματικά από το 2001, μέσα από το πρόγραμμα “EFQM Levels of Excellence”, οδήγησε στην ανάγκη για την προσαρμογή του στην ελληνική πραγματικότητα, ώστε να αποτελέσει ένα εργαλείο πιο χρηστικό για κάθε Ελληνική Επιχείρηση.

Το Ελληνικό Μοντέλο λαμβάνει υπόψη:
• Το μέγεθος της Ελληνικής Επιχείρησης
• Τον χαρακτήρα της Ελληνικής Επιχείρησης
• Τις συνήθειες της Ελληνικής Επιχείρησης
• Την πληροφόρηση (ή μη πληροφόρηση) της Ελληνικής Επιχείρησης
• Την εργοδοτική συμπεριφορά της Ελληνικής Επιχείρησης
• Την επικοινωνία, εσωτερικά και εξωτερικά, της Ελληνικής Επιχείρησης
• Την ευελιξία της Ελληνικής Επιχείρησης
• Τη λήψη αποφάσεων ως διαδικασία της Ελληνικής Επιχείρησης

Το EFQM
Το EFQM, είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός και αποτελεί για περισσότερα από 20 χρόνια κομβικό σημείο συνάντησης των άριστων επιχειρήσεων και οργανισμών με διεθνή προσανατολισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθος και τον κλάδο τους. Το EFQM, με περισσότερα από 700 μέλη επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα αντλεί και μοιράζεται με τα μέλη του τις Καλύτερες Επιχειρηματικές Πρακτικές μέσω πρωτοποριακών δραστηριοτήτων, με τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών από ολόκληρο τον κόσμο. Το EFQM είναι ο δημιουργός του Μοντέλου της Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM (EFQM Excellence Model) και του Βραβείου Επιχειρηματικής Αριστείας (EFQM Excellence Award). Το EFQM σε κάθε ευρωπαϊκή χώρα διατηρεί Εθνικό Εταίρο – National Partner Organization (NPO) ενώ σημειώνεται ότι για την Ελλάδα και την Κύπρο τον επίσημο αυτό ρόλο κατέχει η ΕΕΔΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την κ. Βικτώρια Μιχαηλίδου, στην ΕΕΔΕ 210-2112000 (εσωτ.730), φαξ 210-2112020-1, e.mail. certification@eede.gr , web site: http://www.eede.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved