ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Samsung Nanoradio Design Center ιδρύεται στην Πάτρα

 

Αθήνα 12.2.2013, 23:13

Samsung Nanoradio Design Center ιδρύεται στην Πάτρα και ειδικότερα στο Patras InnoHub, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νότης Μηταράκης, ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα την πόλη μαζί με τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Κορέας στην Ελλάδα, Gil-sou Shin, με τον οποίο συζήτησε τις προοπτικές ανάπτυξης επιχειρηματικών συνεργασιών μεταξύ των δύο χωρών και ειδικότερα στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Σε σχετική του δήλωση ο κ. Μηταράκης ανέφερε: "Η χώρα μας διαθέτει στελέχη με πολύ υψηλό μορφωτικό επίπεδο και διάθεση για δημιουργία, ενώ η επιχειρηματικότητα αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημά της. Επίσης, αποτελεί πύλη εισόδου στη ΝΑ Ευρώπη και την Ευρωπαϊκή Ένωση, στοιχεία που αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο πρωτοβουλίες όπως οι συνεργατικοί σχηματισμοί καινοτομίας (innovation clusters), οι οποίοι έμπρακτα στηρίζονται από το ΕΣΠΑ και τον αναπτυξιακό νόμο".

Εκτός από τον υφυπουργό Ανάπτυξης και τον πρέσβη της Κορέας, στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Επίτιμος Πρόξενος της Δημοκρατίας της Κορέας στην Πάτρα Σπύρος Φιλιππάκης, ο καθ. Βασίλειος Μακιός, ο Γενικός Διευθυντής Δρ. Jorge-A. Sanchez-P., Διευθυντή Στρατηγικής και Οικονομικών του Corallia, Δημήτρης Παπαηλιoύ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved