ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Εκδήλωση διεθνών επιχειρηματικών συναντήσεων

 

Αθήνα 13.2.2013, 23:16

Εκδήλωση διεθνών επιχειρηματικών συναντήσεων θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος", από την την Eυρωπαϊκη Επιτροπή και το υπουργείο Ανάπτυξης.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ερευνητικούς οργανισμούς που ενδιαφέρονται για επαφές με δυνητικούς συνεργάτες από το εξωτερικό, νέους πελάτες/προμηθευτές, καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα, νέες επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες.

Την εκδήλωση υποστηρίζει το Enterprise Europe Network - Hellas, το μεγαλύτερο δίκτυο της χώρας για την επιχειρηματικότητα και την καινοτομία που συντονίζει το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπος για θέματα επιχειρήσεων Antonio Tajani και ο Υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Κώστας Χατζηδάκης. Η εκδήλωση καλύπτει τους ακόλουθους θεματικούς τομείς: Τρόφιμα, Υλικά και Βασικές Τεχνολογίες Γενικής Εφαρμογής (KETs), Ενέργεια, Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών, Φαρμακευτική Βιομηχανία / Επιστήμες Υγείας, Τουρισμός.

Σημειώνεται ότι 11 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα "Αναπτυξιακή Στρατηγική "Ευρώπη 2020": Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα", στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος".

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στις επιχειρηματικές συναντήσεις καλούνται να υποβάλλουν το προφίλ τους, έως τις 18 Φεβρουαρίου, στην ιστοσελίδα:www.b2match.eu/AthensB2B. Στη συνέχεια και έως τις 25 Φεβρουαρίου, πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για διμερείς συναντήσεις, ενώ έως τις 7 Μαρτίου θα λάβουν το προσωπικό τους πρόγραμμα. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved