ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Επιχειρήσεις προσκαλεί το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

 

Αθήνα 15.2.2013, 22

Η ΔΑΣΤΑ και το Γραφείο Διασύνδεσης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών προσκαλούν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον ευρύτερο γεωπονικό χώρο να συμμετάσχουν στην Ημέρα Καριέρας 2013 που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Απριλίου στο Πανεπιστήμιο.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται για 10η φορά, με σκοπό επιχειρήσεις να γνωρίσουν τους τελειόφοιτους και απόφοιτους των Τμημάτων και των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο προγραμματισμένων ατομικών συνεντεύξεων. Μία επιχείρηση μπορεί να συμμετάσχει στην εκδήλωση ακόμα και εάν δεν έχει την πρόθεση να προχωρήσει άμεσα σε κάποια πρόσληψη.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, συμπληρώνοντας την αίτηση που υπάρχει στο www.career.aua.gr ή να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ: 210 5294883, στο fax: 210 5294884 ή στο e-mail: career@aua.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved