ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Από 16 μέχρι 19 Μαΐου η Greek Innovation Expo 2013

 

Αθήνα 1.4.2013, 9:41

Η Shape Expo Management και το Τεχνολογικό Portal «Καινοτομία» διοργανώνουν την Greek Innovation Expo 2013, τη σύγχρονη έκθεση για την έρευνα, το σχεδιασμό, την τεχνολογία και την καινοτομία, η οποία ανοίγει τις πόρτες της για πρώτη φορά στις 16 με 19 Μαΐου στο Helexpo Palace στο Μαρούσι Αττικής.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η Έκθεση έρχεται να εντοπίσει, να παρουσιάσει και να αναδείξει την ελληνική καινοτομία. Φορείς, ερευνητές και επιχειρήσεις συγκεντρώνονται, ενημερώνονται, παρουσιάζουν, επικοινωνούν, διαμορφώνουν και συνεργάζονται. Έχοντας ως βασικούς άξονες την Έρευνα, το Σχεδιασμό, την Τεχνολογία και την Καινοτομία, η Greek Innovation Expo 2013 θα αναπτύξει τις δράσεις της μέσα από την Έκθεση, τα Workshops, τα B2B Meetings και το Συνέδριο Καινοτομίας.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να συγκεντρώσει στον ίδιο εκθεσιακό χώρο όλους τους κρατικούς και ιδιωτικούς φορείς που εμπλέκονται στην όλη διαδικασία παραγωγής νέων τεχνολογιών και καινοτομίας. Περιλαμβάνει Έκθεση Καινοτομίας και Design, Workshops, B2B Συναντήσεις, Ημερίδα - Συνέδριο Καινοτομίας.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν κρατικοί και ιδιωτικοί φορείς: Υποστήριξης Καινοτομίας και Μεταφοράς Τεχνολογίας, Χρηματοδότησης (Επενδυτές, Venture Capitals, Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα), Έρευνας και Τεχνολογίας - Καινοτομίας (Ευρεσιτέχνες, spin-offs, Ερευνητικά Κέντρα Επιχειρήσεων, Κρατικά Ινστιτούτα Έρευνας, Εργαστήρια ΑΕΙ και ΤΕΙ), Παροχής Υπηρεσιών (ΔΑΣΤΑ/ΜΟΚΕ ΑΕΙ και ΤΕΙ, BICs, Θερμοκοιτίδες, Εταιρείες Συμβούλων, Δικηγορικά Γραφεία, Εταιρείες Επικοινωνίας, Εταιρείες Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού).

Περισσότερες πληροφορίες για την Έκθεση θα βρείτε στο http://greekinnovationexpo.gr.

Συμμετοχή ΟΒΙ
Στην Έκθεση θα συμμετάσχει με δικό του περίπτερο και ο Οργανισμός Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ), παρέχοντας όλη την απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με την προστασία των καινοτόμων προϊόντων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved