ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνάντηση για τον τουριστική προβολή της χώρας

 

Αθήνα 9.5.2013, 21:42

Να συμμετάσχουν στην διαμόρφωση του εθνικού branding κάλεσε σήμερα τους περιφερειάρχες η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

"Στον τομέα της επικοινωνίας είναι επιβεβλημένη η χάραξη μιας ευρύτερης, συνεκτικής στρατηγικής, η οποία θα προβάλλει ισόρροπα και με σεβασμό τις ιδιαιτερότητες κάθε περιφέρειας, αλλά και την Ελλάδα στο σύνολο της", τόνισε μεταξύ άλλων. "Με αυτόν το γνώμονα έχουν σχεδιαστεί όλες οι επικοινωνιακές κινήσεις για την τρέχουσα τουριστική περίοδο. Για πρώτη φορά συγκροτήθηκε ειδική επιτροπή για τον καθορισμό του πλαισίου διαμόρφωσης του εθνικού branding. Της εθνικής ταυτότητας δηλαδή, μιας μακροχρόνιας εφαρμοσμένης στρατηγικής, με διάρκεια στο χρόνο και καθολική εφαρμογή. Σε αυτή την προσπάθεια σας καλώ να συμμετέχετε ενεργά".

Οι δηλώσεις έγιναν μετά από συνάντηση εργασίας με κύριο αντικείμενο την τουριστική προβολή της χώρας, στην οποία, εκτός από την ίδια, συμμετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και οι 13 Περιφερειάρχες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε εκτενής αναφορά στη συνέργειες που πρέπει να αναπτυχθούν μεταξύ των υπουργείων Εσωτερικών και Τουρισμού και των Περιφερειών προκειμένου να υπάρχει κοινή προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Παράλληλα, υπήρξε ειδική αναφορά στην κατάρτιση του Αναπτυξιακού Προγραμματισμού 2014 - 2020 που θα αφορά στην τουριστική προβολή της Ελλάδας και αναζητήθηκαν τρόποι συνεργασίας υπουργείου Τουρισμού και Περιφερειών.

Τέλος, τονίστηκε η ανάγκη ύπαρξης ενός συντονιστικού οργάνου που θα λειτουργεί κυρίως προληπτικά για την επίλυση διαφόρων θεμάτων που ενδεχομένως μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved