ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΠΡΟΣ ΒΟΛΗ: Ποιές επενδύσεις;

 

Αθήνα 11.5.2013, 14:8

Του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Στην Ελλάδα του 1.320.189 ανέργων η μεγαλύτερη επένδυση τουλάχιστον της τελευταίας δεκαετίας, αυτή της COSCO, δημιούργησε μόλις 270 θέσεις εργασίας, όπως ανέφερε πρόσφατα εκπρόσωπος της εταιρείας.

Η παραπάνω διαπίστωση οδηγεί και πάλι στο συμπέρασμα ότι η χώρα πρέπει επιτέλους να πάψει να στηρίζει τις ελπίδες της για ανάπτυξη και απασχόληση στους ξένους επενδυτές και με σχέδιο και όραμα να στραφεί στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού της και δη του νεανικού, μέσα από την έρευνα, την επιχειρηματικότητα και την αυτοαπασχόληση.

Με αυτό συνάδουν και τα μηνύματα που φτάνουν τελευταία από το μέτωπο της λεγόμενης "αξιοποίησης της περιουσίας του Δημοσίου", με κορυφαίο αυτό της πώλησης του ΟΠΑΠ, όπου τελικά ενδιαφέρον εκδήλωσε ένας μόνο επενδυτής. Τα μηνύματα αυτά αποκαλύπτουν επιπλέον ότι εγχώριοι και ξένοι επενδυτές ενδιαφέρονται σχεδόν αποκλειστικά για κάποια φιλέτα στα ακίνητα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved