ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ρυθμίσεις για ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας
 

 

Αθήνα 14.5.2013, 21:12

Την φύλαξη εγκαταστάσεων Κέντρων και Μονάδων Πρώτης Υποδοχής και των χώρων κράτησης των παράνομων μεταναστών μπορούν να αναλάβουν και ιδιωτικές επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών ασφαλείας. Με απόφασή τους τα συναρμόδια υπουργεία καθορίζουν τις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν αυτές οι επιχειρήσεις.

Σύμφωνα με την απόφαση, το προσωπικό των επιχειρήσεων παροχής υπη−
ρεσιών ασφαλείας πρέπει να έχει υποβληθεί επιτυχώς σε κατάλληλη εκπαίδευση, η οποία πραγματοποιείται με μέριμνα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας, στις εγκαταστάσεις των Αστυνομικών Σχολών ή σε άλλους κατάλληλους χώρους.

Για την παροχή της εκπαίδευσης στους υπαλλήλους των επιχειρήσεων από την Ελληνική Αστυνομία, έχουν εφαρμογή οι διατάξεις της υπ’ αριθμ. 8004/21/2 από 15/3/2012 απόφασης των υπουργών Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη (Β΄888), όπως τροποποιήθηκε με την υπ’ αριθμ. 1000/1/23−ζ από 23−4−2012 όμοια (Β΄ 1425).

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την απόφαση.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η απόφαση (αρχείο pdf 116 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved