ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Ρυθμίσεις για τις άδειες χειριστών, εκπαιδευτών, σχολών ταχυπλόων σκαφών
 

 

Αθήνα 15.5.2013, 14:32

Τα σχετικά με την απόκτηση άδειας χειριστή ή εκπαιδευτή χειριστών ταχυπλόων σκαφών και ίδρυσης και λειτουργίας σχολών ταχυπλόων σκαφών, ρυθμίζει απόφαση του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου (θα την βρείτε στα συνημμένα).

Σύμφωνα με αυτή, η άδεια χειριστή χορηγείται μέσω γραπτών και προφορικών εξετάσεων και η πιστοποίηση της ικανότητας του εκπαιδευτή υποψήφιων χειριστών ταχυπλόων σκαφών γίνεται με την έκδοση πιστοποιητικού από τον προϊστάμενο του αρμόδιου κλάδου του Αρχηγείου, εφόσον ο ενδιαφερόμενος επιτύχει στις σχετικές εξετάσεις και πληρεί τις σχετικές προϋποθέσεις.

Η απόφαση προβλέπει ακόμη τη δημιουργία ηλεκτρονικού μητρώου αδειών χειριστών ταχυπλόων σκαφών, καθώς και εκπαιδευτών και Σχολών.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την απόφαση.

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η απόφαση (αρχείο pdf 279 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved