ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΟΛΗ: Πρόσκληση για ένταξη σε Μητρώο ταξιδιωτικών πρακτόρων

 

Αθήνα 19.5.2013, 3:40

O Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας προτίθεται να δημιουργήσει ένα «Ειδικό Μητρώο ταξιδιωτικών πρακτόρων» με αντικείμενο την παροχή υπηρεσιών ταξιδιωτικού πράκτορα στα πλαίσια των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στα οποία εμπλέκεται.

Δυνατότητα εγγραφής στο Μητρώο έχουν Φυσικά και Νομικά πρόσωπα με επαγγελματική εξειδίκευση στις θεματικές ενότητες: "Τουριστικά Γραφεία", "Τουριστικά Πρακτορεία".

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να διαθέτουν ελάχιστη συναφή εργασιακή εμπειρία πέντε ετών. Η πρόθεση εγγραφής στο Μητρώο θα πρέπει να περιλαμβάνει μία επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ενδιαφερομένου φορέα - προσώπου με σύντομη περιγραφή των δραστηριοτήτων του, καθώς και υπεύθυνη δήλωση περί της ακρίβειας των αναγραφομένων στοιχείων.

Τα ανωτέρω στοιχεία και κάθε άλλο σχετικό υλικό θα πρέπει να αποσταλούν ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Οργανισμός Λιμένος Ηγουμενίτσας, Νέο Λιμάνι, 46100, Ηγουμενίτσα με την ένδειξη «Κατάλογος εμπειρογνωμόνων για την υποστήριξη της ΕΥΔ ΕΠ Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας», το αργότερο έως την 31η Μαϊου 2013.

Η σύνταξη του ανωτέρω καταλόγου γίνεται προκειμένου να διευκολυνθεί η Υπηρεσία για την κάλυψη μελλοντικών αναγκών των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων στα οποία συμμετέχει. Σε κάθε περίπτωση η εκδήλωση ενδιαφέροντος συνεργασίας και η εγγραφή στον σχετικό κατάλογο δε δεσμεύει τον Οργανισμό Λιμένος για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία. Η Υπηρεσία θα επιλέγει τους συνεργάτες της με βάση την κοινοτική και εθνική νομοθεσία περί δημοσίων συμβάσεων.

Η χρήση των προσωπικών δεδομένων τα οποία θα συλλεγούν με την παρούσα διαδικασία τελούν υπό την προστασία των διατάξεων του Ν. 2472/1997 και η εκδήλωση ενδιαφέροντος για την εγγραφή στη βάση δεδομένων μπορεί να ανακληθεί οποιαδήποτε στιγμή με απλή δήλωση προς την Υπηρεσία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved