ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΔΕ

 

Αθήνα 7.6.2013, 16:11

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των Μελών της.

Στη θέση του Προέδρου παραμένει ο κ. Κωνσταντίνος Λαμπρινόπουλος. Για τις τρεις θέσεις των Αντιπροέδρων εξελέγησαν με τη σειρά οι κ.κ.: Νίκος Μπιλίρης, Νέλλη Κάτσου και Αριστείδης Μπελλές. Γενικός Γραμματέας παραμένει ο κ. Μιχάλης Βλασταράκης με Αναπληρωτή τον κ. Δημήτρη Βιδάκη και Ταμίας ο κ. Αναστάσιος Ροδόπουλος (πρόεδρος της ΔΕ του Ελληνικού Ινστιτούτου Οικονομικής Διοικήσεως).

Το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώνουν τα Μέλη: Πάνος Αγερίδης (πρόεδρος της ΔΕ του Ελληνικού Ινστιτούτου Διοικήσεως Παραγωγής Προϊόντων και Υπηρεσιών), Νίκος Βασιλείου, Μαίρη Γεωργιάδου (πρόεδρος της ΔΕ του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού), Γιάννος Γραμματίδης, Στέλιος Κανάκης, Παναγιώτης Καρκατσούλης (πρόεδρος της ΔΕ του Τομέα Μάνατζμεντ Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης), Βασίλης Λώλας (πρόεδρος της ΔΕ του Τομέα Εταιρικών Υποθέσεων), Αναστασία Μάνου (πρόεδρος της ΔΕ του Τομέα Ανάπτυξης Γυναικών Μάνατζερ και Επιχειρηματιών), Κώστας Μαχαίρας, Δημήτρης Α. Μαύρος (πρόεδρος της ΔΕ του Τομέα Ηγεσίας), Γιώργος Μπακάκος, Νίκος Μπακατσέλος (πρόεδρος της ΔΕ του Τμήματος Μακεδονίας, Παναγιώτης Στάπας, Μάρκος Φραγκουλόπουλος (πρόεδρος της ΔΕ του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ), Νίκος Χριστοδούλου (πρόεδρος της ΔΕ του Ελληνικού Ινστιτούτου Πληροφορικής και Επικοινωνιών) και ex officio ο κ. Νίκος Εμπέογλου.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved