ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Κανονισμός διαχείρισης domain names με κατάληξη gr
 

 

Αθήνα 28.6.2013, 16:53

Νέο κανονισμό διαχείρισης και εκχώρησης ονομάτων χώρου (domain names) με κατάληξη gr συνέταξε η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνίων και Ταχυδρομείων (θα τον βρείτε παρακάτω στα συνημμένα).

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, σκοπός του Κανονισμού είναι η θέσπιση κανόνων σχετικών με τη διαδικασία εκχώρησης και τη χρήση των Ονομάτων Χώρου (Domain Names) με κατάληξη .gr και τη λειτουργία των Καταχωρητών.

Αντικείμενο εκχώρησης μπορεί να είναι αποκλειστικά Oνόματα Xώρου 2ου επιπέδου με κατάληξη .gr και Oνόματα Xώρου 3ου επιπέδου με κατάληξη .gr των οποίων μόνο το τρίτο επίπεδο είναι Mεταβλητό Πεδίο.

H EETT είναι αρμόδια για την Eκχώρηση Oνομάτων Xώρου 2ου επιπέδου με κατάληξη .gr και Oνομάτων Xώρου 3ου επιπέδου με κατάληξη .gr των οποίων μόνο το τρίτο επίπεδο είναι Mεταβλητό Πεδίο.

Με την εξαίρεση των Oνομάτων Xώρου 3ου επιπέδου με κατάληξη .gr των οποίων μόνο το τρίτο επίπεδο είναι Mεταβλητό Πεδίο, Oνόματα Xώρου 3ου ή επόμενου επιπέδου με κατάληξη .gr, δεν αποτελούν αντικείμενο εκχώρησης από την EETT και δεν αποκτάται επ’ αυτών αποκλειστικό δικαίωμα σύμφωνα με τον παρόντα Κανονισμό.

Η χρήση Oνομάτων Xώρου 3ου ή επόμενου επιπέδου προϋποθέτει την εκχώρηση σύμφωνα με τον παρόντα Κανονισμό του αντίστοιχου Oνόματος Xώρου 2ου επιπέδου με κατάληξη .gr από το οποίο συντίθεται το Όνομα Xώρου 3ου ή επόμενου επιπέδου ή την εκχώρηση του αντίστοιχου Oνόματος Xώρου 3ου επιπέδου με κατάληξη .gr του οποίου μόνο το τρίτο επίπεδο είναι Mεταβλητό Πεδίο.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε τον κανονισμό.

 

 

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Ό Κανονισμός (αρχείο pdf 980 kb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved