ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Συνεδριο για τις αναπτυξιακές δυνατότητες στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη

 

Αθήνα 18.9.2013, 15:30

Περιφερειακό Συνέδριο με θέμα "Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης -  Περιφερειακή Ανάπτυξη και Απασχόληση. Οι δυνατότητες για την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη", θα πραγματοποιηθεί στην Κομοτηνή και στη Δράμα στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2013 αντίστοιχα.

Το Συνέδριο διοργανώνουν το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και με την υποστήριξη των Δήμων Κομοτηνής και Δράμας και απευθύνεται στους πολίτες, τις αρχές και τους φορείς της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας- Θράκης καθώς και στους δημοσιογράφους, και εγγράφεται στο πλαίσιο της θεσμικής ενημερωτικής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ενόψει των Ευρωπαϊκών Εκλογών του Μαΐου του 2014.

Ως ομιλητές στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν ευρωβουλευτές, στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκπρόσωποι των φορέων της Κομοτηνής και της Δράμας καθώς και της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης.

Την Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:30-14:30 θα διεξαχθεί στην Κομοτηνή στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης (Δημοκρατίας 1) ενημερωτικό σεμινάριο για τους δημοσιογράφους του Τοπικού και Περιφερειακού Τύπου και των ΜΜΕ με θέμα: "Γράφοντας για την Ευρώπη: Θέματα και Εργαλεία".  Την ίδια ημέρα και ώρα 17:30 - 20:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο πλαίσιο του Διευρυμένου Περιφερειακού Συνεδρίου με θέμα "Αναπτυξιακές Πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης - Περιφερειακή Ανάπτυξη και Απασχόληση. Οι δυνατότητες για την  Ανατολική Μακεδονία - Θράκη" με κεντρικούς ομιλητές τα Μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Νίκο Χρυσόγελο και Θοδωρή Σκυλακάκη. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης - Υπεύθυνος Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων της Περιφέρειας Α.Μ.Θ., Παύλος Δαμιανίδης και ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Γιώργος Πετρίδης.

Το Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00-14:00 θα πραγματοποιηθεί στη Δράμα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας (1ης Ιουλίου 2 & Βερμίου γωνία) συνάντηση και συζήτηση με το Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Θοδωρή Σκυλακάκη και στελέχη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των φορέων, των περιφερειακών και τοπικών Αρχών, των επιμελητηρίων, των επιχειρήσεων, των ενώσεων πολιτών και των ΜΜΕ. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Δήμαρχος Δράμας, Κυριάκος Χαρακίδης και θα είναι ανοικτή στο κοινό.

Στις 17:00 η ώρα, στο κινηματοθέατρο Ολυμπία (Ελευθερίου Βενιζέλου 117) θα πραγματοποιηθεί προβολή της νικητήριας ταινίας του Βραβείου Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου LUX 2012, το οποίο απονέμει από το 2007 το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, "Io Sono Li (Shun Li and the Poet)" και στις 20:00 η ώρα στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας θα λάβει χώρα η τελετή λήξης του Διεθνούς Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved