ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Διαγωνισμός διαδικτυακής καινοτομίας (22/6/06)


Aθήνα 22.6.2006, 22:12
Mε στόχο να αναδείξει και να επιβραβεύσει πρωτότυπες ιδέες, οι οποίες θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εξάπλωση της χρήσης του Διαδικτύου και στην προώθηση της καινοτομίας στη χώρα μας, η OΤΕΝΕΤ διοργανώνει πανελλήνιο διαγωνισμό καινοτομίας στο διαδίκτυο με τίτλο Innovation 2006.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού τόπου www.innovation2006.gr και δίνει την ευκαιρία σε όσους έχουν πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες που χρησιμοποιούν ως όχημα το διαδίκτυο, να τις υποβάλλουν σε μία από τις ακόλουθες δύο κατηγορίες:

1. Εφευρετικότητα (υπηρεσία ή προϊόν), με έμφαση στην τεχνολογία
2. Επιχειρηματική δραστηριότητα, με έμφαση στον αναπτυξιακό και επιχειρηματικό χαρακτήρα

Οι τρεις πρώτες καινοτόμες ιδέες κάθε κατηγορίας θα βραβευτούν με τα ποσά των 50.000, 25.000 και 10.000 ευρώ αντίστοιχα, ενώ επιπλέον βραβεία στους νικητές θα δώσουν η Ειδική Γραμματεία για την Κοινωνία της Πληροφορίας και οι εταιρίες - χορηγοί της προσπάθειας.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε τρεις φάσεις. Οι επιτροπές αξιολόγησης της Α’ και Β’ φάσης απαρτίζονται από επιστημονικό δυναμικό του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΟΠΑ), οι οποίοι είναι οι επιστημονικοί συνεργάτες της διενέργειας του διαγωνισμού. Η επιτροπή της Γ’ Φάσης, που θα αναδείξει τους τελικούς νικητές, απαρτίζεται από εκπροσώπους του επιστημονικού, του επιχειρηματικού, του καλλιτεχνικού κόσμου και των ΜΜΕ.

Από την παραπάνω διεύθυνση μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και να δηλώσετε συμμετοχή σε αυτόν.

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved