ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Η ετήσια έκθεση του Μεταφραστικού Κέντρου της ΕΕ
 

Αθήνα 20.11.2013, 23:55

Το Μεταφραστικό Κέντρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημοσιεύει φέτος για δεύτερη φορά την ετήσια έκθεσή του με θέμα: «Οι πελάτες του Μεταφραστικού Κέντρου», με σκοπό να παρουσιάσει το έργο που επιτελέστηκε κατά τη διάρκεια του έτους για κάθε πελάτη ξεχωριστά, να προβάλει την ποικιλομορφία των δραστηριοτήτων του Μεταφραστικού Κέντρου και να απεικονίσει τον ρόλο του στους κόλπους της ευρύτερης οικογένειας των οργάνων και οργανισμών της ΕΕ. 

Σύμφωνα με το Κέντρο, η απόφασή του να δημοσιεύει κάθε χρόνο, πέραν της «έκθεσης δραστηριοτήτων», και τη συγκεκριμένη έκθεση αποδείχθηκε ορθή, καθώς συνεπάγεται δύο σημαντικά οφέλη: αφενός, η «έκθεση δραστηριοτήτων» αποτελεί το επίσημο έγγραφο που υποβάλει η διευθύντρια του Μεταφραστικού Κέντρου στο διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού και στην αρμόδια για τον προϋπολογισμό αρχή προς ικανοποίηση των απαιτήσεών τους, αφετέρου, η έκθεση «Οι πελάτες του Μεταφραστικού Κέντρου», η οποία συντάσσεται με φιλικότερη προς τους αναγνώστες μορφή, μπορεί να διαδοθεί ευρέως, όχι μόνο μεταξύ των πελατών του Κέντρου, αλλά και σε άλλους οργανισμούς εντός και εκτός ΕΕ, σε εκπαιδευτικούς φορείς των κρατών μελών και στο ευρύτερο κοινό.

* Στο συνημμένο αρχείο θα βρείτε την Έκθεση.

 1 αρχεία διαθέσιμα για download 
Η Έκθεση (αρχείο pdf 2,57 mb)

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved