ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Παρουσίαση του νέου προτύπου ΕΚΕ G4 της GRI

Αθήνα 11.12.2013, 13:50

Επίσημη ενημέρωση για το νέο πρότυπο G4 στην ανάπτυξη των απολογισμών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του διεθνούς  Οργανισμού Global Reporting Initiative (GRI) θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 09.00 στο συνεδριακό χώρο των κεντρικών γραφείων της TÜV Austria Hellas (Λεωφ. Μεσογείων 429 στην Αγία Παρασκευή). 

O GRI συνεργάζεται -για την Ελλάδα- με την TÜV Austria Hellas για τη διοργάνωση της εκδήλωσης σχετικά με την ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για το νέο πρότυπο.

Κεντρικός Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Παναγιώτης Λουίζος, Network Relations Planner του GRI. Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με στελέχη των μεγαλύτερων εταιρειών στην Ελλάδα που ήδη εφαρμόζουν το πρότυπο GRI στην ανάπτυξη των απολογισμών ΕΚΕ. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη και του Συμβουλίου του ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Μετά το πέρας της ενημέρωσης θα ακολουθήσουν ομιλίες (από τις 14.00 έως τις 18.00) σχετικά με το νέο ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο που διαμορφώνεται για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, την αξία της εξωτερικής επαλήθευσης από ανεξάρτητο Οργανισμό Επαλήθευσης, τη μεθοδολογία των επαληθεύσεων, ενώ θα προβληθούν οι προσπάθειες που καταβάλλονται από τις Ελληνικές Επιχειρήσεις σε Προγράμματα Κοινωνικής Ευθύνης με παρουσιάσεις case studies. Έχουν προσκληθεί ομιλητές από μεγάλους ομίλους, όπως: Ελληνικά Πετρέλαια, Ιnteramerican, Μυτιληναίος, Τιτάν, S&B Minerals, κ.ά. 

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή βραβείων από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου σε εταιρείες που ξεχωρίζουν και συμμορφώνονται με τους πιο πολλούς δείκτες του GRI σε θέματα ΕΚΕ. Η απονομή των βραβείων θα γίνει από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κ. Σοφούλη.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη αλλά θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή:
- Στην πρωινή εκδήλωση του GRI είναι η ηλεκτρονική εγγραφή στο:  http://events.r20.constantcontact.com/register/event?oeidk=a07e8kb5ejbbd867bf8&llr=gnbmwrdab
- Στη μεσημεριανή εκδήλωση είναι η αποστολή email στην κα Ζήκα (e-mail: zoi.zika@tuvaustriahellas.gr).

Για πληροφορίες και περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, μπορείτε να καλείτε στο 210-5220920, εσωτ. 218, Ζωή Ζήκα (email: zoi.zika@tuvaustriahellas.gr).
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved