ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
ΠΡΟΣ ΒΟΛΗ: Μεγέθη

Αθήνα 20.12.2013, 23:33

Του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ
Ειπώθηκε στη Βουλή κατά τη συνεδρίαση για τον ΕNΦΙΑ (χαράτσια ακινήτων): Τα οφέλη που αποκομίζει η χώρα μας από την αποκλειστική εκμετάλλευση της φέτας ανέρχονται σε ένα δις ευρώ. Όσα θα λάβει η γερμανική εταιρεία Ziemens για μία και μόνο παραγγελία κατασκευής ανεμογεννητριών από αμερικάνο πολυεκατομμυριούχο.

Τα παραπάνω προς επίρρωσιν όσων πιστεύουν ότι με ντοματάκια, πορτοκάλια, ελιές και τουρισμό δεν ανθεί η οικονομία της χώρας και επιμένουν στη χάραξη στρατηγικής που να περιλαμβάνει τεχνολογικούς και άλλους τομείς και προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, με παράλληλη ανάπτυξη ανάλογης έρευνας, για τον πρόσθετο λόγο ότι έχουμε πλεόνασμα επιστημόνων.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved