ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Πρόσκληση ΕΕ για τις κοινότητες γνώσης και καινοτομίας

Αθήνα 17.2.2014, 19:56

Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τις κοινότητες γνώσης και καινοτομίας (ΚΓΚ) 2014 εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Καινοτομίας και Τεχνολογίας (ΕΙΤ), καλώντας τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προτάσεις.

Η καταληκτική ημερομηνία και όλες οι σχετικές πληροφορίες αναγράφονται στο κείμενο της πρόσκλησης, το οποίο δημοσιεύεται στον ιστότοπο του ΕΙΤ. 
 
Οι τομείς προτεραιότητας της παρούσας πρόσκλησης είναι: Καινοτομία για υγιή διαβίωση και ενεργό γήρανση και Πρώτες ύλες: βιώσιμη έρευνα, εξόρυξη, επεξεργασία, ανακύκλωση και υποκατάσταση. 

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες διατίθενται στην ιστοσελίδα του ΕΙΤ για την πρόσκληση υποβολής προτάσεων για τις ΚΓΚ.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved