ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Έκθεση ΣΕΒ για τα εμπόδια της επιχειρηματικότητας

Αθήνα 22.2.2014, 23:4

Λίγες μόνο ημέρες μετά από τις δύο νέες κυβερνητικές εξαγγελίες των υπουργείων Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ανάπτυξης για απλούστευση των διαδικασιών ίδρυσης και λειτουργίας επιχειρήσεων, έρχεται ο ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Δημήτρης Δασκαλόπουλος, να παρουσιάσει αύριο Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στους υπουργούς των παραπάνω υπουργείων Κυριάκο Μητσοτάκη και Κωστή Χατζηδάκη, αντίστοιχα, την πρώτη ετήσια έκθεση για την κατάσταση του επιχειρηματικού επιβάλλοντος της χώρας.

Η έκθεση συγκεντρώνει τα κυριότερα ρυθμιστικά και διοικητικά εμπόδια που καθηλώνουν την  επιχειρηματικότητα για καθεμία από τις 13 περιοχές επιχειρηματικού ενδιαφέροντος, με τις οποίες ασχολείται το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος του ΣΕΒ, αποτυπώνει δε και αξιολογεί τις πρόσφατες προσπάθειες μεταρρύθμισης. Επιπλέον, η έκθεση διατυπώνει για κάθε περιοχή συγκεκριμένες κατευθύνσεις  και προτάσεις άρσης των εμποδίων.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στις 15:00 και μετά το πέρας της, περίπου στις 16:00, θα ακολουθήσουν δηλώσεις στα ΜΜΕ.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved